Taxa København

Find dit taxaselskab i København

På denne side finder du nemt din taxa i København. Vi lister alt fra telefonnumre til online booking, og gør det således nemt for dig at finde frem til de forskellige taxaselskaber i hovedstadsområdet.

Imens de fleste selskaber kører taxa i Storkøbenhavn og de interne bydele, bør du tage fat i det enkelte selskab for at sikre dig, at dette også kører taxa i de ydre del af byen.

Mød taxaselskaberne i København:

Taxa 4x35 København

4×35 har eksisteret i mere end 100 år og kører for mange forskellige typer kunder – heriblandt privat-, erhverv-, handicap-, læge- og skolekørsel.

Herudover har firmaet en app med over 500.000 downloads.

Selskabet har på deres Trustpilot 255 anmeldelser med et gennemsnit på 1 ud af 5 stjerner.

Dette giver, alt i alt, Taxa 4×35 scoren ”Dårlig” ifølge Trustpilot.

Telefon: 35 35 35 35
Booking:
Via app
Website:
Taxa.dk

Facebook: facebook.com/taxa4x35

Dantaxi 4x48 København

Den absolut største spiller på det danske marked er Dantaxi.

Virksomheder råder over mange hundrede taxaer landet over – blandt andet en række taxaer i København og forstæderne op til.

Udover kørslerne til private, tilbyder selskabet også kørsel til både erhverv og det offentlige – mere om dette kan læses på deres website.

Konceren Dantaxi har i alt 50 anmeldelser på deres Trustpilot. Dette giver dem total set 2 ud af 5 stjerner, hvilket af Trustpilot betegnes som ”Under middel”.

Telefon: 48 48 48 48
Mail:
info@dantaxi4x48.dk
Facebook:
facebook.com/dantaxi4x48
Booking:
Online booking
Website: dantaxi4x48.dk/by/taxa-koebenhavn

Taxi 4x27 (også kendt som Amager-Øbro)

En af de spillerede som har været store i kortest tid er 4×27. Taxaselskabet, som blandt andet kører i København og omegn, råder over 600+ chauffører og tilbyder både kørsel for erhvervslivet og private.

deres Trustpilot er der afgivet 45 anmeldelser, som sammenlagt giver virksomheden en rating på 1 ud af 5 stjerner. Dette bliver af Trustpilot defineret med scoren ”Dårlig”.

Telefon: 27 27 27 27
Mail: ekspedition@taxi4x27.dk
Facebook:
facebook.com/taxi4x27
Booking:
Online booking
Website: 4×27.dk

Taxa København: Tag en tur!

De mange taxaselskaber i København tilbyder en masse services – men det koster naturligvis. Du kan være heldig at kunne få en estimeret pris, men det er ikke altid muligt. 

Samtidig må du forvente, at der kan være ekstra udgifter, hvis du eksempelvis skal have en cykel eller barnevogn med, samt hvis du har brug for en stor taxa til dine mange venner.

Dette bør du altid sørge for at spørge om, når du booker din taxa.

 

De mange bydele og udkanten og København

Taxaselskaberne i København kører typisk til bydele som Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Valby, Hvidovre, Vanløse og så videre – men er du i tvivl, så sørg endelig for at spørge på forhånd.

Dette er fordelen ved at benytte dig af et opkald eller en app – du har mulighed for at forhøre dig om destination og pris på forhånd.

Prøv de smarte taxa-apps i København

Flere af taxaselskaberne i København tilbyder at du kan bestille via en app.

Appen er typisk specifikt tilkoblet det givne taxaselskab og flere af disse giver dig mulighed for at få et estimat eller en konkret pris, før du rent faktisk har bestilt taxaen.

Dette giver dig en unik mulighed for at være på forkant ift. priser, afhentningstidspunkt og så videre.

Er du i byen, og har du drukket lige til den gode side, er det således en rigtig god idé at have en app installeret, således at du nemt kan få bestilt en taxa hjem.

Der er ikke noget værre end først at skulle til at finde nummer, når du har fået for meget at drikke.

Frygt ikke dårlige anmeldelser

Når du bestiller services skal du altid være meget opmærksom på, hvad andre har sagt om firmaet for at få en idé om hvad du kan vente dig.

Samtidig må du dog, i situationer som som denne, bide mærke i, at ikke alle anmeldelser er lige troværdige.

Sagen er nemlig den, at det er langt de færreste taxa-brugere der har tid til at skrive en god anmeldelse af deres taxa-chauffør når turen går godt.

Når det derimod hænder at nogen er utilfredse fordi en taxa er kørt forkert eller der er sket en fejl, har brugeren pludselig rigtig meget tid til at skrive en anmeldelse – ude i kulden.

Af den årsag vil du opleve at anmeldelser på Trustpilot generelt er meget negativt ladede – det samme ses typisk i brancher som fly, offentlig transport med videre, hvor brugerne har en meget lav tolerance, når noget ikke går efter planen.

 

Der køres både for erhverv og private

Der tilbydes af de fleste Københavnske taxafirmaer både kørsel til dig som privatperson, til erhverv og i nogle tilfælde også det offentlige.

Ønsker du at booke taxa’er, busser etc. til erhverv eller som ansvarlig hos det offentlige, er vores anbefaling dog at du er ude i god tid.

De der sidder på vagt om aftenen har ikke nødvendigvis mulighed for at lave de aftaler til dig som du har brug for. Er der en tale om større aftaler, er der ligeledes en del at hente ved at kunne forhandle over et stykke tid.

God tur!

Vi ønsker dig en helt fantastisk tur med de Københavnske taxaselskaber.

Skulle du kende en vognmand eller et taxaselskab vi burde have på vores liste, er du mere end velkommen til at skrive os en mail.

God tur!